29 October 2021
# Άρθρα
by Elina Polidorou, Head of R&D pandrosia

Αέρας ανανέωσης με rejuvenating face serum pandrosia!

Αν έχεις ανάγκη από ανανέωση, ξεκίνα με την ανανέωση της επιδερμίδας σου και θα το πετύχεις με το rejuvenating serum pandrosia για πρόσωπο και μάτια. Πρόκειται για έναν υπερενισχυμένο ορό, με πλήθος δραστικών συστατικών με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, που θα αλλάξει την επιδερμίδα σου από μέσα προς τα έξω.

Τα superfoods που πρωταγωνιστούν όπως το φραγκόσυκο, το ιπποφαές και η βιολογική αλόη, μειώνουν τις ρυτίδες και τα σημάδια γήρανσης, ενυδατώνουν σε βάθος και προστατεύουν την επιδερμίδα. Το πράσινο τσάι και η καφεΐνη βοηθούν την κυκλοφορία του αίματος, αντιμετωπίζοντας σημάδια κούρασης στην περιοχή των ματιών. Φυσικά, είναι ιδανικός και για το ντεκολτέ - το οποίο δεν πρέπει να παραλείπουμε - καθώς σου παρέχει προστασία από τη φωτογήρανση.  Λόγω της ανάλαφρης υφής του και όλων αυτών των ενεργών συστατικών, ο ορός διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος επιταχύνοντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και τα εφοδιάζει με ό,τι χρειάζονται για να δομήσουν μια πιο υγιή, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα. 

Πως εφαρμόζεις το rejuvenating face serum; 

Σε καθαρό πρόσωπο, εφαρμόζεις ποσότητα serum ίση με το μέγεθος ενός φουντουκιού. Απλώνεις σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τα μάτια με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Αφού περάσουν 2-3 λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως το serum, εφαρμόζεις την κρέμα ματιών και την κρέμα προσώπου για μια ολοκληρωμένη περιποίηση. 

*Extra beauty tip: Σφραγίζεις την ενυδάτωση και απογειώνεις τη λάμψη της επιδερμίδας σου με 2-3 σταγόνες από το ελιξίριο προσώπου pandrosia.  

Ακολούθησε βήμα βήμα τις παραπάνω οδηγίες και θα νιώσεις πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ!

Copyright © 2018 Pandrosia