19 February 2021
# Είπαν για εμάς
By Efi Anesti
Section: ΤΑΔΕ ΕΦΗ

H κρέμα χεριών με βιολογική αλόη βέρα είναι το νέο must-have της καθημερινότητάς μου. By Efi Anesti

Τo καθημερινό πλύσιμο των χεριών έχει δημιουργήσει την απόλυτη επιτακτική ανάγκη: Το πέρασμα μιας υπερβελούδινης, ανάλαφρης και φίνας κρέμας απ’ αυτά. Και μια κρέμα χεριών με απαλή, αλλά και καθαρή σύνθεση βρίσκεται πια παντού. Στο μπάνιο, στο γραφείο, στο κομοδίνο, ακόμη και στο αυτοκίνητο.

Αφού τσεκάρεις λίγο τα σαπούνια που χρησιμοποιείς για το τακτικό πλύσιμο των χεριών σου, έχε πάντα μια ΚΑΛΗ κρέμα χεριών κοντά σου. Σίγουρα τα σκασμένα χέρια με την άγρια υφή δεν ταιριάζει στην τρυφεράδα της εποχής. Να σε φροντίζεις. Και να περνάς συχνά κρέμα χεριών . Κι όχι μόνο μετά το πλύσιμο, αλλά κι όταν σε τραβάει η επιδερμίδα σου. Και να κάνεις μασάζ με μια τέτοια στα ακροδάχτυλα.

Είμαι λάτρης της κατηγορίας κι έχω δοκιμάσει ουκ ολίγες κρέμες χεριών. Κάποιες τις έχω ήδη ξεχωρίσει. Αυτή τη φορά θέλω να σου μιλήσω για μια νέα μου προσθήκη. Μια πολύ αγαπημένη πια κρέμα χεριών με βιολογική αλόη βέρα, που έχει γίνει το νέο must-have της καθημερινότητάς μου. Κι είναι η κρέμα χεριών της pandrosia. 

Η κρέμα χεριών της pandrosia είναι ένα μικρό αριστούργημα της φύσης. Εκτός από 100% βιολογική αλόη, περιέχει και βιολογικό λάδι ελιάς, μέλι, ρόδι, αλλά και εκχύλισμα από ευεργετικά βότανα και φυτά της Κω.

Η κρέμα χεριών pandrosia προσφέρει τόσα κι άλλα τόσα. Ενυδάτωση, τόνωση, θρέψη και προστασία. Έχει εξαιρετική ενυδατική δράση κι ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων. Δρα αντιοξειδωτικά και συμβάλλει στην ανάπλαση του δέρματος. Απλώνεται και απορροφάται εύκολα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος κι απαραίτητη για ταλαιπωρημένα χέρια.

 

Copyright © 2018 Pandrosia