15 Σεπτεμβριου 2023
# Beauty tips

Περιποίηση μαλλιών μετά το καλοκαίρι +5 tips

Ήρθε το φθινόπωρο και τα μαλλιά σας είναι «μουντά» όπως και ο καιρός;
Μήπως ο ήλιος, το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο και η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού – ποιος θα ασχοληθεί στις διακοπές του με τρίχες – έχουν κλέψει τη ζωντάνια από τα μαλλιά σας;

Ώρα για περιποίηση μαλλιών!


1ο Τι καλύτερο από το Φυσικό Σαμπουάν με βιολογική αλόη βέρα, βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού και κερατίνη;
Η ιδανική λύση για ταλαιπωρημένα μαλλιά που θα προσφέρει ενυδάτωση αφήνοντάς τα υγιή & μεταξένια. Ο συνδυασμός της αλόης με το λάδι & το μέλι όχι μόνο θα θρέψει και θα ανανεώσει την τρίχα, αλλά θα βοηθήσει και στην ανάπτυξή της!


2ο βήμα, η Φυσική Μαλακτική για ριζική επανόρθωση.
Τα πλούσια συστατικά της μαλακτικής κρέμας μαλλιών (βιολογική αλόη βέρα, βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα μελιού, κερατίνη) προστατεύουν και αναδομούν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

 

 

Tips για περισσότερη λάμψη και απαλότητα:
#1 Απλώνετε καλά το σαμπουάν & κάνετε απαλό μασάζ στο κεφάλι με τα δάχτυλά σας αντί της παλάμης για να γίνει βαθύς καθαρισμός χωρίς να σπάει η τρίχα από την τριβή.
#2 Εφαρμόζετε μαλακτική σε κάθε λούσιμο ως τις άκρες μέχρι και 5 λεπτά, δε χρειάζεται παραπάνω. Και μην ξεχνάτε, πάντα να τη χρησιμοποιείτε στο τέλος για να θωρακίζει την τρίχα.
#3 Χτενίζετε κατά τη διάρκεια του λουσίματος απαλά, όσο έχετε εφαρμόσει τη μαλακτική και όχι μετά το λούσιμο με βρεγμένα μαλλιά.
#4 Αποφύγετε για ένα διάστημα τη θερμότητα στα μαλλιά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα τα στεγνώνετε καθώς δημιουργείται υγρασία. Χρησιμοποιείτε σεσουάρ σε χαμηλές θερμοκρασίες.
#5 Μετά το λούσιμο ταμποναριστές κινήσεις με την πετσέτα ή ακόμη καλύτερα με ένα βαμβακερό μπλουζάκι και αφήνετε τα μαλλιά 5-10 λεπτά το πολύ μέσα σε αυτό έτσι ώστε να απορροφηθούν τα πολλά νερά. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε το σπάσιμο της τρίχας και τη δημιουργία υγρασίας!

 

Αν σας φάνηκαν χρήσιμες οι συμβουλές μας ακολουθήστε μας στο Instagram @pandrosiagreece για καθημερινά tips!

Copyright © 2018 Pandrosia