28 Ιουλιου 2023
# Αρθρα

pandrosia - Θ.Ε.Α - Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση & παρουσίαση των επιχειρηματικών ιδεών, των ομάδων που φιλοξενούνται στη Θ.Ε.Α στο Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων – BANG, την Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023.

Ο σκοπός του Δικτύου Επιχειρηματικών Αγγέλων - BANG είναι να καλύψει το σημαντικό κενό που υπάρχει σήμερα στη χρηματοδότηση με την υποστήριξη των νεοφυών καινοτόμων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Ο ρόλος του είναι να φέρει σε επαφή τους τα Μέλη του με τις επιχειρήσεις, οι οποίες υποβάλλουν επενδυτικές προτάσεις προς χρηματοδότηση με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το Δίκτυο Επιχειρηματικών Αγγέλων - BANG, φιλοδοξεί να αποτελέσει κυρίαρχο μέσο στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στη Xώρα, παρεμβαίνοντας στο κρίσιμο στάδιο που δημιουργούνται οι νέες ιδέες και θέλουν στήριξη για να αναπτυχθούν.

Η pandrosia ήταν μία από τις πέντε εταιρείες που επιλέχθηκαν για να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα.

Ευχαριστούμε τη Θ.Ε.Α. που μας έδωσε αυτήν την ευκαιρία - τους "angels" και τις υπόλοιπες εταιρείες που συμμετείχαν - για τις εποικοδομητικές συζητήσεις, με τις ανταλλαγές απόψεων και τις φρέσκες ιδέες που ακολούθησαν!

Copyright © 2018 Pandrosia