Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία μας

pandrosia. Μια οικογενειακή επιχείρηση- μια υγιής, «πράσινη» εταιρία.
Η οικογένεια Δρόσου έχει βαθιές ρίζες, στο πανέμορφο νησί της Κω.

Ο Παύλος Δρόσος είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη, βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του. Μια βαθιά γνώση των σπάνιων φυσικών, βιολογικών θησαυρών, που κρύβει το νησί του. Πριν κάποια χρόνια, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματά του, στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της Φύσης, που ονομάζεται αλόη.

Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του θαύματος της αλόης, ο Π. Δρόσος είχε στο πλευρό του, όλη την οικογένεια. Σήμερα, η pandrosia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που σε ένα πρώτο στάδιο, καλλιεργεί βιολογική αλόη, κορυφαίας ποιότητας.

Στη συνέχεια, συνδυάζει δημιουργικά την αλόη με το σπάνιο φυσικό πλούτο, από φυτά και βότανα, που κρύβει η Κως. Στη συνέχεια, όλος αυτός ο βιολογικός πλούτος θα «σφραγιστεί» με προσοχή στα προϊόντα μας. Κορυφαία, φυσικά προϊόντα περιποίησης και διατροφής για το σύγχρονο άνθρωπο, σε όλον τον κόσμο. Για τον άνθρωπο, που αναζητά την μακροζωία, την καλή υγεία και ομορφιά, για τον εαυτό του και για όλους εκείνους, που φροντίζει και αγαπά.

Η οικογένεια Δρόσου επιμελείται, με προσωπική αφοσίωση, κάθε στάδιο παραγωγής. Από την καλλιέργεια και την έρευνα, μέχρι την επιλογή των συνεργατών και την παραγωγή κάθε προϊόντος, προκειμένου όλα τα στάδια να υλοποιούνται με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο.

Σήμερα, η οικογένεια Δρόσου και οι συνεργάτες της δεσμεύονται πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε κάθε προϊόν, που υπογράφουν με υπερηφάνεια, θα κάνει ό,τι υπόσχεται και θα υπερβαίνει τις προσδοκίες του καταναλωτή, που το επιλέγει και το εμπιστεύεται.

Η φιλοσοφία μας

Το όραμά μας

Ευεξία, Yγεία, Oμορφιά για όλους.
Αυτό είναι το όραμα, που οδηγεί κάθε μας βήμα. Κι ο τρόπος, για να το επιτύχουμε, βρίσκεται στο δημιουργικό συνδυασμό των θαυματουργών ιδιοτήτων της βιολογικής αλόης με τη σπάνια φυσική κληρονομιά, από φυτά και βότανα, της Κω.

Η μαγεία της αλόης και οι ευλογημένοι καρποί της Κω. Αυτό τον σπάνιο συνδυασμό, αυτόν το βιολογικό θησαυρό ‘’κλείνουμε’’, με τον πιο φυσικό τρόπο, σε κάθε προϊόν Pandrosia. Για να τον προσφέρουμε σε όλους εσάς, που επιθυμείτε έναν διαφορετικό, πιο υγιεινό, πιο όμορφο, πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής..

Η αποστολή μας

Να δημιουργήσουμε τους πιο αποτελεσματικούς συνδυασμούς της βιολογικής αλόης που καλλιεργεί η οικογένεια μας και των διάσημων, από την αρχαιότητα και τον Ιπποκράτη, φυτών και βοτάνων της γης της πατρίδας μας, της Κω. Φυτά και βότανα, γνωστά τόσο για τις θεραπευτικές όσο και τις καλλυντικές τους ιδιότητες.

Να σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη, απόλυτα προσιτή λύση, που αποδεδειγμένα χαρίζει καλή υγεία και ευζωία σε όλους. Να σας προσφέρουμε κορυφαία, μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα περιποίησης και διατροφής, που παράγουμε με όσο γίνεται πιο φυσικό, παραδοσιακό τρόπο.
Βλέπετε, στην εταιρία μας, στην Pandrosia, ισχύει κυριολεκτικά το «από τη γη στη συσκευασία».

Copyright © 2018 Pandrosia