01 October 2018
# Beauty tips
Tip:

Εφαρμόστε την αμέσως μετά το βραδινό σας ντους. Η βαθιά θρέψη που προσφέρει δίνει θεαματικά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της νύχτας! Την επόμενη ημέρα το δέρμα σας θα είναι πιο λείο και λαμπερό από ποτέ!

Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά κρύβεται μέσα μας!

Ενυδάτωση SOS: Αν αισθάνεσαι την επιδερμίδα σου ξηρή και αφυδατωμένη, έχουμε τη λύση που ζητάς.

Η ενυδάτωση δεν είναι θέμα φύλου ή εποχής. Αδιαμφισβήτητα το καλοκαίρι λόγω της αύξησης της θερμοκρασία, του ήλιου, του air condition, του θαλασσινού αλατιού, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παραμελούμε να καταναλώσουμε την απαραίτητη ποσότητα νερού που χρειαζόμαστε καθημερινά, οδηγούν στην ανάγκη του οργανισμού μας για πιο εντατική και βαθιά ενυδάτωση. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι θα πρέπει να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου έτσι ώστε το δέρμα μας να μην χάσει ποτέ την λάμψη και τη σφριγηλότητα του. Γι’ αυτό το λόγο, η επιλογή της σωστής ενυδάτωσης τόσο του σώματος όσο και του προσώπου μας είναι το παν. Στην πραγματικότητα η σωστή ενυδάτωση λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας απέναντι σε όλες τις εξωτερικές επιθέσεις. Σας έχουμε τη λύση για λαμπερή και απαλή επιδερμίδα όλο το χρόνο.

Το φυσικό γαλάκτωμα σώματος pandrosia λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε βιολογική αλόη, ενυδατώνει βαθειά και καταπραΰνει άμεσα. Ο συνδυασμός με το Βιολογικό λάδι ελιάς και τα εκχυλίσματα μελιού προσφέρει ενεργοποιεί την ανανέωση των κυττάρων, θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

Copyright © 2018 Pandrosia