10 March 2019
# Είπαν για εμάς
Ευεξία, Υγεία, Ομορφιά για όλους
pandrosia, μία οικογενειακή επιχείρηση, μία υγιής πράσινη εταιρεία. Εμείς συναντήσαμε την Κρυσταλλένια Δρόσου για να μας πει όλα αυτά που κάνουν την pandrosia γνωστή σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Δημοσίευμα από το Nήσος Κως - Συνέντευξη από το Ζαχαρία Κουζούκα

Κρυσταλλένια ας μπούμε κατευθείαν στο θέμα μας: pandrosia! Μία οικογενειακή επιχείρηση - μια υγιής, «πράσινη» εταιρία! Πως ξεκίνησαν όλα;

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια όταν ο πατέρας μου, Παύλος, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματά μας στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της φύσης, που ονομάζεται αλόη. Το μεράκι, η αγάπη και η ιδιαίτερη βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του τον οδήγησαν στη δημιουργία του κτήματος αυτού, που αποτελεί και το “ησυχαστήριό” του όπως συνηθίζει να λέει. Κάπου ανάμεσα σε αυτό το μεράκι, στην αγάπη  που τρέφω για εκείνον και τον τόπο μου και σε αυτή την ευλογημένη Γη που έζησε και έδρασε ο Πατέρας της Παγκόσμιας Ιατρικής Ιπποκράτης, γεννήθηκε η pandrosia. Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι που έχει ως βασικό άξονα το όραμά μας, ένα όραμα που οδηγεί κάθε μας βήμα και δεν είναι άλλο από υγεία, ομορφιά & ευεξία για όλους.

Τα προϊόντα σας ταξιδεύουν και εκτός του νησιού μας. Στην Αθήνα τα συναντώ στα πιο γνωστά και καλά καταστήματα που έχουν ως σημείο αναφοράς τα νέα ("ψαγμένα") βιολογικά προϊόντα και πρέπει να σου  εξομολογηθώ ότι νιώθω πολύ όμορφα ως Κώος. Μελλοντικά σχέδια και στόχοι για την pandrosia, αλλά και για σένα προσωπικά;

Απαντώντας σε αυτή την ερώτηση νιώθω σαν γονιός που μεγαλώνει το παιδί του. Αυτό που θα ήθελα λοιπόν για την pandrosia είναι ό,τι και ένας γονιός που βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει. Να είναι υγιής και να  μεγαλώνει με ευημερία. Και αυτό το παιδί είναι παιδί όλης της Κω. Αυτό είναι που βλέπω και που χαίρομαι όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα. Το γεγονός ότι όλοι μαζί οι Κώοι βλέπουμε το παιδί μας να μεγαλώνει και να εξελίσσεται, το στηρίζουμε και καμαρώνουμε με τις επιτυχίες του.

Μελλοντικά σχέδια υπάρχουν πολλά και σε διάφορες κατευθύνσεις. Θα αρκεστώ στην παρούσα φάση με το στόχο που θέτουμε ως εταιρεία και αποτελεί το βασικό άξονα της φιλοσοφίας μας. Να προσφέρουμε ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα για τους καταναλωτές που μας αγαπούν και μας εμπιστεύονται. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ προσωπικά είναι ότι όλη η οικογένεια της pandrosia και οι συνεργάτες της δεσμεύονται πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε κάθε προϊόν, που υπογράφουν με υπερηφάνεια, θα κάνει ό,τι υπόσχεται και θα υπερβαίνει τις προσδοκίες του καταναλωτή, που το επιλέγει και το εμπιστεύεται.  

Τέλος αφού σε ευχαριστήσω γι αυτή τη συνάντησή μας - όπως σε κάθε συνέντευξη μας - τον τελευταίο λόγο τον έχει η/ο καλεσμένη/ος μας. Σε ευχαριστούμε και σου ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι σας και η pandrosia της Κω, να ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο!

Θα κλείσω περιγράφοντας την αποστολή όλης της οικογένειας της pandrosia η οποία δεν είναι άλλη από να παρέχει σε όλους μία ολοκληρωμένη πρόταση, που αποδεδειγμένα χαρίζει καλή υγεία και ευζωία σε όλους.

Ξεκινάμε από την πατρίδα μας την Κω, το νησί του Ιπποκράτη και απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο. 

Ευχαριστούμε για την όμορφη συζήτηση. Εις το επανιδείν.

Copyright © 2018 Pandrosia