07 February 2019
# Είπαν για εμάς

Δημοσίευμα από το Βήμα της Κω για την ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019

Ενθουσίασαν οι Κωακές επιχειρήσεις το Αθηναϊκό κοινό στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ (ΦΩΤΟ)
 

Εξαιρετική κρίνεται η συμμετοχή των Κωακών επιχειρήσεων στην έκθεση τροφίμων και ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που διεξήχθη στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα και όπως πρώτο σας είχε ενημερώσει το Βήμα της Κω, από την Κω έλαβε μέρος η Κωακή Γη, η Pandrosia και η Thymeli byKopanezos Family. 

Όπως είπαν οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων στο Ράδιο Πρώτο , συνολικά έγινε μία μεγάλη διαφήμιση στην Κω και τα γύρω νησιά καθώς η περιφέρειά μας ήταν η τιμώμενη με αφορμή και του θεσμού της γαστρονομικής περιφέρειας Ευρώπης καθώς φέτος τα νησιά του Αιγαίου είναι τα πιο νόστιμα της ηπείρου μας. Μάλιστα έγιναν πάρα πολλές εκδηλώσεις με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και σεφ από τα νησιά μας. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο αγαπητός Ηλίας Μονογιός από το εστιατόριο «Δυχτάκι» καθώς όχι μόνο μαγείρεψε αλλά τρέλανε το κοινό με την μοναδική του προσωπικότητα. Μάλιστα ο ίδιος είχε την ευκαιρία να προσφέρει τα εδέσματα του στην Ελένη Μενεγάκη η οποία ενθουσιάστηκε και έβγαλε μαζί του φωτογραφία. 

Η αγαπητή παρουσιάστρια όμως αγαπάει το μέλι και για αυτό το λόγο επισκέφτηκε το περίπτερο της οικογένειας Κοπανέζου. Μάλιστα ενθουσιάστηκε με το βραβευμένο μέλι της περιοχής μας και πήρε ένα βάζο με θυμαρίσιο μέλι και την κάρτα φεύγοντας. 

Μεγάλη προσέλευση κόσμου είχε το περίπτερο της Κωακής Γης. Οι επισκέπτες έμειναν ενθουσιασμένοι από τις γεύσεις των τυριών και των γαλακτοκομικών προϊόντων καθώς και τις καινοτόμες προτάσεις με προέλευση την οικογενειακή φάρμα στο Μαρμάρι.

Ξεχώρισε φυσικά και η Pandrosia καθώς είναι η μοναδική εταιρεία που παράγει μαρμελάδα που εμπεριέχει αγνή αλόη βέρα χωρίς ζάχαρη. Θετικές οι κριτικές και για τα υπόλοιπα προιόντα τροφίμων αλλά και περιποίησης της κωακής εταιρείας. 

Είναι ιδιαίτερο ελπιδοφόρο ότι και οι 3 επιχειρήσεις του νησιού εκπροσωπήθηκαν από τα νεώτερα μέλη της οικογένειας. Η Ελίνα με τον Γιώργο, ο Αντώνης και η Κρύστα πήραν την γνώση και το μεράκι της οικογένειας και πήγαν τις προσπάθειες ένα βήμα μπροστά βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην γαστρονομική ταυτότητα της Κω και στην εξωστρέφεια των τοπικών μας προϊόντων.  

Σάντυ Λαδικού 

Copyright © 2018 Pandrosia