11 March 2019
# Είπαν για εμάς
Ευεξία, Υγεία, Ομορφιά για όλους
Η pandrosia παράγει τρόφιμα και καλλυντικά . Τρόφιμα για υγιεινό πρωινό μεγάλων και παιδιών σε smoothies,σαν συστατικό ή συνοδευτικό στο φαγητό σας ή σαν ελαφρύ σνακ με λίγες θερμίδες . Καλλυντικά για ένα υγιές, ενυδατωμένο, απαλλαγμένο από ερεθισμούς δέρμα στο πρόσωπο, το σώμα, το τριχωτό και τα μαλλιά. Για τη δημιουργία των προϊόντων μας, όλη η επιστημονική συμβουλευτική γίνεται στο Εργαστήριο Μηχανικής Τροφίμων και Μεταποίησης Αγροτικών Προϊόντων του τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας. Στην εταιρεία Pandrosia, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων, σύμφωνα με τα πολλαπλά πρωτόκολλα εσωτερικής διαπίστευσης αλλά και τα κατάλληλα ISO ανάλογα με το είδος της παραγωγής (ISO 22000-HACCP, ISO 22716). Tα προϊόντα μας καθώς και η διαδικασία παραγωγής τους έχουν εναρμονιστεί με το διεθνές πρότυπο σχετικά με την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική στις Εταιρείες Καλλυντικών GMP ISO 22716. Το ISO 22716 είναι το πρότυπο GMP (Good Manufacturing Practices). GMP – Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις άδειες παραγωγής του Ε.Ο.Φ.

Ένα υπέροχο αφιέρωμα από το Πρώτο Θέμα!

Η οικογένεια Δρόσου , ξεκίνησε στο Πυλί της Κώ τη φροντίδα της για το σύγχρονο άνθρωπο , δημιουργώντας την εταιρεία Pandrosia η οποία παράγει προϊόντα διατροφής και περιποίησης.

Σκοπός της οικογένειας της pandrosia είναι να νιώσουν καλά οι άνθρωποι , υγιείς – ευεξείς να έχουν μία ζωή με ποιότητα και να αισθάνονται όμορφα και όμορφοι χρησιμοποιώντας τα υλικά της μητέρας φύσης . Καλλιεργούν βιολογική αλόη, συνδυάζοντας το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα, τους καρπούς & το μέλι της Κω.
Τα προϊόντα έρχονται στην αγορά κατόπιν του ελέγχου και της επίβλεψης έμπειρων ερευνητών & επιστημόνων.

Περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε αλόη. Χωρίς parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο, συντηρητικά, πηκτίνη,χρωστικές και αρωματικές ύλες .

Είναι καινοτόμα. (βιολογική αλόη & βιολογικό ελαιόλαδο. Κύριο συστατικό το φρούτο στις μαρμελάδες. Υψηλή περιεκτικότητα αλόης στα προϊόντα. Φυσικές μέθοδοι καλλιέργειας. Χωρίς βιολογικά λιπάσματα/φυτοφάρμακα καν. Με ελάχιστη επεξεργασία. Χωρίς εισαγόμενο συμπύκνωμα αλόης).

Ένα αρχαίο φυσικό φάρμακο.

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για τις ιδιότητες και τη δράση αυτών των φυσικών «φαρμάκων». Όμως η οικογένεια Δρόσου μας δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την  Aloe Barbadensis Miller ή Aloe Vera.

Είναι το αρχαιότερο φαρμακευτικό φυτό ,το χρησιμοποιούσαν οι Αζτέκοι, οι Αιγύπτιοι, οι Έλληνες, οι Ινδοί, οι Κινέζοι και οι Πέρσες.

Με 200 ενεργά συστατικά όπως: Πρωτεΐνες, ασβέστιο, μαγνήσιο,ψευδάργυρος, αμινοξέα, ένζυμα,πολυσακχαρίτες, βιταμίνες (Α, Β12, C, E).

Και με αμέτρητες ιδιότητες (ενδεικτικά):

Αντιφλεγμονώδης, προστατεύει από μικρόβια και ιούς με επουλωτική δράση – ευνοεί την αναγέννηση των κυττάρων. Ενυδατώνει, θρέφει, συμβάλλει στην πέψη. Χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια που διαρκεί αποτοξινώνει τον οργανισμό ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα .

Ο ευλογημένος τόπος της παραγωγής.

Ολόκληρη η καλλιέργεια αλόης της pandrosia βρίσκεται και πραγματοποιείται σε ιδιωτικά κτήματα της οικογένειας Δρόσου στην Κω. Τα κτήματα βρίσκονται στο κέντρο του νησιού στο Πυλί.

Άνθρωποι με πάθος …για τον Άνθρωπο.

«Ψυχή» της επιχείρησης η Κρυσταλλένια Δρόσου απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) πτυχιούχος της  Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών και υποψήφια διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο .

Όραμα της όπως και της οικογένειας της να γιορτάσουμε τη συνολική ευεξία και την καλή υγεία, συνδυάζοντας τις ιδιότητες της αλόης και την φυσική κληρονομιά της Κω.

Τα προϊόντα της pandrosia δίνουν αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα από το σύγχρονο τρόπο ζωής (μόλυνση, στρες) μέσω διατροφής και περιποίησης για υγεία, ομορφιά, ευεξία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο:

Copyright © 2018 Pandrosia