16 February 2019
# Είπαν για εμάς

Αφιέρωμα από την Εύα Παρακεντάκη στο Eva In Tasteland!

pandrosia. Μια οικογενειακή επιχείρηση- μια υγιής, «πράσινη» εταιρία. Πάμε στο νησί που βρίσκεται ένα από τους αρχαιότερους χώρους θεραπείας το Ασκληπιείο,οπού εκεί δίδασκε ο Ιπποκράτης.

Η οικογένεια Δρόσου έχει βαθιές ρίζες, στο πανέμορφο νησί της Κω.

Ο Παύλος Δρόσος είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη, βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του. Μια βαθιά γνώση των σπάνιων φυσικών, βιολογικών θησαυρών, που κρύβει το νησί του. Πριν κάποια χρόνια, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματά του, στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της Φύσης, που ονομάζεται αλόη.

Σε αυτό το ταξίδι εξερεύνησης του θαύματος της αλόης, ο Π. Δρόσος είχε στο πλευρό του, όλη την οικογένεια. Σήμερα, η pandrosia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που σε ένα πρώτο στάδιο, καλλιεργεί βιολογική αλόη, κορυφαίας ποιότητας.

Η οικογένεια Δρόσου επιμελείτα Η οικογένεια Δρόσου επιμελείται, με προσωπική αφοσίωση, κάθε στάδιο παραγωγής. Από την καλλιέργεια και την έρευνα, μέχρι την επιλογή των συνεργατών και την παραγωγή κάθε προϊόντος, προκειμένου όλα τα στάδια να υλοποιούνται με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο.

Σήμερα, η οικογένεια Δρόσου και οι συνεργάτες της δεσμεύονται πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε κάθε προϊόν, που υπογράφουν με υπερηφάνεια, θα κάνει ό,τι υπόσχεται και θα υπερβαίνει τις προσδοκίες του καταναλωτή, που το επιλέγει και το εμπιστεύεται.

Ξεχώρισα τη μαρμελάδα σύκο και τα τριβελάκια αλόης! Να τα δοκιμάσετε!

Εύα Παρακεντάκη

 

 

Copyright © 2018 Pandrosia