16 October 2018
# Είπαν για εμάς

Ένα υπέροχο αφιέρωμα από το Βeauty Diaries!

Μια φορά κι έναν καιρό, εκεί στο όμορφο νησί της Κω, ένας ανεξάντλητος βιολογικός θησαυρός από φυτά και βότανα, με κορυφαίες θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες γίνεται θέμα συζήτησης. Στα καφενεία, στα πλακόστρωτα και στις μικρές γειτονιές, εκεί γύρω από μικρές και μεγάλες παρέες, που έχουν πάντα κάτι μοναδικό να διηγηθούν, η αλόη βέρα κρίνεται ως θαυματουργή.

Στην αλλιώτικη Κω, όπου γεννήθηκε κάποτε κι ο πατέρας της Παγκόσμιας Ιατρικής, ο Ιπποκράτης, η αλόη βέρα απασχολεί τις ημέρες, αλλά και τις νύχτες του νησιού.

Η οικογένεια Δρόσου καλλιεργεί βιολογική αλόη, συνδυάζοντας το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα, τους καρπούς & το μέλι της Κω μέσα από μια διαδικασία, που μαθαίνεται πολύ γρήγορα ότι περιέχει αγάπη, πάθος και κάποιες αξίες, που μένουν πιστές στο χρόνο.

Συνάντησα πριν λίγες ημέρες την ψυχή της ελληνικής οικογένειας και αυτής της επιχείρησης, την Κρυσταλλένια Δρόσου, ένα υπέροχο κορίτσι, απόφοιτη του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) πτυχιούχος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών και διδάκτωρ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, που στοχεύει με μαθηματική ακρίβεια στην κορυφή της καλής υγείας μας. Όραμα της όπως και της οικογένειας της είναι να ζουμάρει έτσι απλά στη συνολική ευεξία και την καλή υγεία, συνδυάζοντας τις ιδιότητες της αλόης με την φυσική κληρονομιά της Κω.

Copyright © 2018 Pandrosia