15 January 2019
# Άρθρα
Ό,τι και να γράψουμε για την αλόη είναι γνωστό.

Έχει θεωρηθεί ένα φυτό θαύμα. Άλλωστε ονομάζεται και «φυτό της αθανασίας» ή ελιξίριο μακροζωίας. Τι ακριβώς όμως προσφέρει η βιολογική αλόη στην επιδερμίδα και τα μαλλιά σου;

1. Καταπραΰνει τους ερεθισμούς της επιδερμίδας

2. Αναζωογονεί την επιδερμίδα

3. Ενυδατώνει την επιδερμίδα

4. Είναι αντιγηραντική

5. Μειώνει τις ραγάδες

6. Επανορθώνει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα

7. Χαρίζει δυνατά μαλλιά

8. Ενυδατώνει το τριχωτό της κεφαλής

9. Μειώνει την πιτυρίδα

Η αλόη έχει αντιμυκητιακή, αντιφλεγμονώδη και απολεπιστική δράση και μπορεί να δράσει κατά της πιτυρίδας και της ψωρίασης όπως επίσης και της σμηγματόρροιας.

Τα καλλυντικά pandrosia περιέχουν ΤΟ συστατικό που λατρεύει το δέρμα σου

Αν ψάχνεις προϊόντα με πλούσια επουλωτική, καταπραϋντική, δροσιστική, ενυδατική, αναζωογονητική, αντιγηραντική και αντιβακτηριδιακή δράση, τα βρήκες! Είναι ελληνικά, περιέχουν το μεγαλύτερο ποσοστό σε φυσικό τζελ αλόης που θα βρεις ποτέ σε καλλυντικές συνθέσεις, και έρχονται από το χωράφι κατευθείαν στο ράφι σε μία συσκευασία που θα λατρέψεις! Το όνομά τους: pandrosia.  

Ολιστική αναζοωγόνηση από την Κω

Η βιολογική αλόη είναι το συστατικό που λατρεύει η επιδερμίδα σου και θα τη βρεις στα ελληνικά καλλυντικά pandrosia.

Tα καλλυντικά pandrosia προσφέρουν ολιστική αναζωογόνηση συνδυάζοντας το βιολογικό ελαιόλαδο, τα βότανα, τους καρπούς και το μέλι του τόπου τους, με σεβασμό στην παράδοση και αγάπη για τη φύση, πιστή στην ποιότητα. H pandrosia σε συνεργασία με έμπειρους ερευνητές και επιστήμονες, δημιούργησε προϊόντα (περιποίησης και διατροφής) υψηλής αξίας για την υγεία, την ομορφιά και την ευζωία.

Που υπερέχουν τα καλλυντικά pandrosia:

Έχουν υποστεί τη σωστή επεξεργασία

Αν και σε ποσοστό 96% η αλόη είναι νερό, ωστόσο τα ενεργά συστατικά που περιέχει εξασφαλίζουν αντιφλεγμονώδη, καταπραϋντική και επουλωτική δράση. Όμως όλες αυτές οι ευεργετικές ιδιότητες μειώνονται αν δεν έχει προηγηθεί η σωστή επεξεργασία. Τα προϊόντα που περιέχουν αλόη από το φύλλο του φυτού πρέπει να έχουν εξαχθεί με τη μέθοδο της ψυχρής διαδικασίας. Η αλόη που χρησιμοποιούν τα καλλυντικά pandrosia δεν παστεριώνεται, αλλά ψύχεται στους -20 βαθμούς κελσίου, με αποτέλεσμα να διατηρεί το 99% της μαγείας της, των θρεπτικών συστατικών και ευεργετικών ιδιοτήτων της.

Είναι προϊόντα αγνά και αποτελεσματικά, με υψηλή περιεκτικότητα σε αλόη, χωρίς parabens, προπυλενογλυκόλη, παραφινέλαιο, αρωματικές ύλες, σε προσιτή τιμή!

Είναι ασφαλή 100%

Copyright © 2018 Pandrosia