08 July 2019
# Άρθρα
100% Φυσικός βιολογικός χυμός Αλόης

χωρίς ζάχαρη

χωρίς συντηρητικά

χωρίς πρόσθετα Ε

χωρίς χρωστικές ουσίες &

αρωματικές ύλες.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του 100% Φυσικού βιολογικού χυμού Αλόης pandrosia! (Μέρος 2)

Ο 100% φυσικός βιολογικός χυμός αλόης pandrosia προέρχεται από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης και περιέχει περισσότερα από 75 δραστικά συστατικά, μεταξύ των οποίων οι βιταμίνες C και E, βήτα καροτένιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (φυλικό οξύ, βιταμίνη Β12), μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το σελήνιο, το ασβέστιο, το χρώμιο και ο ψευδάργυρος. Επίσης περιέχει 7 από τα 8 βασικά αμινοξέα, είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες και φυτικές στερόλες. Ο χυμός pandrosia, λοιπόν, συνοδεύεται από πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων. Εδώ σας δίνουμε κάποιες ακόμα από τις ιδιότητες του φυσικού χυμού αλόης  
 
  • Προστασία απέναντι στο διαβήτη -Αντιδιαβητική δράση: Οι μελέτες δείχνουν ότι η αλόη μπορεί να είναι ένας παράγοντας μείωσης της γλυκόζης στο διαβήτη τύπου ΙΙ. Φαίνεται ότι η αλόη συμβάλλει στη μείωση του βάρους, τη μείωση του σπλαχνικού λίπους, στη μείωση της αντίστασης στην ινσουλίνη και στη μείωση της χοληστερόλης, που είναι παράγοντες του μεταβολικού συνδρόμου και συνεργούν στο διαβήτη τύπου ΙΙ. Κατά συνέπεια ρυθμίζει το μεταβολισμό και το βάρος.
     
  • Αντιυπερλιπιδαιμική δράση: Φαίνεται ότι η αλόη μειώνει τα επίπεδα LDLχοληστερόλης και την εναπόθεση σπλαχνικού λίπους στο ήπαρ. Περιέχει B-sitosterol, το ισχυρό συστατικό που δρα ενάντια στη χοληστερόλη διατηρώντας τη σε χαμηλά επίπεδα.
     
  • Αντικαρκινική δράση: Η αλοΐνη, μια από τις ανθρακινόνες που περιέχονται στην αλόη, έχει αξιοσημείωτες πιθανές θεραπευτικές χρήσεις απέναντι στον καρκίνο, ενώ ταυτόχρονα δείχνει και χημειοπροστατευικές ιδιότητες.
     
  • Προστασία και διατήρηση της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος: Ο χυμός αλόης δρα καταπραϋντικά στο στομάχι και το έντερο, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της καούρας και της δυσπεψίας και προάγει την καλή εντερική λειτουργία. Τονώνει την πεπτική λειτουργία και καταπολεμά διαταραχές όπως η δυσκοιλιότητα και η δυσπεψία.
     
  • Ευεργετική δράση στη στοματική υγεία και τα ούλα: Πολλά από τα συστατικά του χυμού αλόης δρουν αντιμικροβιακά, βελτιώνοντας τη στοματική υγεία, ενώ η ενίσχυση της ενυδάτωσης και της παραγωγής κολλαγόνου προάγουν την υγεία των ούλων.
 

Ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Απαραίτητο συστατικό για καλή υγεία, ομορφιά και ευεξία.

Copyright © 2018 Pandrosia