15 March 2020
# Άρθρα
100% Φυσικός βιολογικός χυμός Αλόης

χωρίς ζάχαρη

χωρίς συντηρητικά

χωρίς πρόσθετα Ε

χωρίς χρωστικές ουσίες &

αρωματικές ύλες.

Τόνωση και ενίσχυση ανοσοποιητικού με το Φυσικό βιολογικό χυμό Αλόης pandrosia!

Ο 100% φυσικός βιολογικός χυμός αλόης pandrosia προέρχεται από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης και περιέχει περισσότερα από 75 δραστικά συστατικά, μεταξύ των οποίων οι βιταμίνες C και E, βήτα καροτένιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (φυλικό οξύ, βιταμίνη Β12), μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το σελήνιο, το ασβέστιο, το χρώμιο και ο ψευδάργυρος. Επίσης περιέχει 7 από τα 8 βασικά αμινοξέα, είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες και φυτικές στερόλες. Ο χυμός pandrosia, λοιπόν, συνοδεύεται από πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων:
  • Αντιοξειδωτική δράση: Πλούσιος σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E, προστατεύει τον οργανισμό από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών, αποτοξινώνει και δημιουργεί αίσθημα ευεξίας στο σώμα. Αντιβιοτική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
     
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Μειώνει την ήπια χρόνια φλεγμωνή στο σώμα και βελτιώνει την υγεία του κυκλοφορικού συστήματος και των αρθρώσεων.
     
  • Τόνωση και ενέργεια: Χάρη στις βιταμίνες και τα αμινοξέα που περιέχει, συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, δίνοντάς του ενέργεια και τόνωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
     
  • Ενίσχυση και προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Χάρη σε κάποιες ανθρακινόνες αλλά και στο σύμπλεγμα βιταμινών/μετάλλων που περιέχει, η αλόη δείχνει να συμμετέχει στο μηχανισμό ανοσοποίησης, διεγείροντας τη σύνθεση και απελευθέρωση της ιντερλευκίνης-1 στα μακροφάγα (κύτταρα του ανοσοποιητικού).
  • Προστασία αρθρώσεων: Ενυδατώνει τις αρθρώσεις, ενισχύοντας το κολλαγόνο στους χόνδρους.
     
  • Περιορίζει τους μυϊκούς και σκελετικούς πόνους.

Ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Απαραίτητο συστατικό για καλή υγεία, ομορφιά και ευεξία.

Copyright © 2018 Pandrosia