02 February 2022
# Είπαν για εμάς
Ευχαριστούμε πολύ το BEAUTYmylife και την αγαπημένη μας beauty blogger Πόπη Στεφανή!

BEAUTYmylife -Αυτό το elixir face oil είναι το τέταρτο μαγικό βήμα στο πρωτόκολλο ομορφιάς από την pandrosia!

Μαζί πριν λίγες μέρες μάθαμε για το φανταστικό πρωτόκολλο ομορφιάς της  pandrosia και πως 4 βήματα μπορούν να βοηθήσουν την επιδερμίδα μας να ξαναγεννηθεί και να είναι πιο λαμπερή από ποτέ. Τα τρία πρώτα τα είδαμε εδώ και σήμερα επανέρχομαι με το τέταρτο αλλά πολύ βασικό βήμα ώστε να κλειδώσουμε όλα τα οφέλη από τα προηγούμενα προϊόντα για εξαιρετικά αποτελέσματα.

Το elixir face oil, ένα φανταστικό προϊόν που πίστεψε με ακόμη και μόνο του έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στο δέρμα μας αφού τα πολύτιμα συστατικά το κάνουν αξιοζήλευτο. Ένα ξηρό έλαιο προσώπου και λαιμού για ανανέωση και άμεση λάμψη της επιδερμίδας, ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Γιατί είναι ξεχωριστό…

Γιατί είναι ένα ελιξίριο ανανέωσης προσώπου με βιολογική αλόη, έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς, φραγκόσυκου και σκουαλάνιο, 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, δηλαδή ένα φυσικό ελιξίριο προσώπου με 8 πολύτιμα φυτικά έλαια και αιθέρια έλαια. Τα έλαια αγριοτριανταφυλλιάς, φραγκόσυκου και το σκουαλάνιο αποκαθιστούν ατέλειες τις επιδερμίδας όπως ρυτίδες, δυσχρωμίες και σημάδια, χαρίζοντας της σφριγηλότητα και λάμψη. Τα έλαια καμέλιας, σταφυλιού, αλόης, marula και jojoba  θρέφουν την επιδερμίδα, σφραγίζουν την ενυδάτωση και προστατεύουν την τάση για ερυθρότητα. Το αιθέριο έλαιο γιασεμιού ενισχύει την αντιγηραντική δράση και προσφέρει αίσθηση χαλάρωσης.

Τι παραπάνω μου προσφέρει…

Copyright © 2018 Pandrosia