03 January 2022
# Είπαν για εμάς
Ευχαριστούμε πολύ την Πόπη Στεφανή και το BEAUTYmylife!

BEAUTYmylife - Ένα Τζελ 100% βιολογικής αλόης που κανένα δεν του μοιάζει!

Ένα από τα πράγματα που λατρεύω να κάνω στις διακοπές μου όπως αυτές των Χριστουγέννων είναι να δοκιμάζω νέα προϊόντα και να τα απολαμβάνω δίνοντας τους το χρόνο που τους αξίζει. Έτσι και φέτος στις δοκιμές και αναζητήσεις μου μπήκαν πολλά νέα λανσαρίσματα, αλλά και προτάσεις φίλων ώστε να έχω αρκετό υλικό για να σας μεταφέρω την γνώμη μου.

Αυτό που ξεχώρισα και λάτρεψα αφού το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό είναι το Τζελ 100% βιολογικής αλόης από την pandrosia, αν με ρωτήσεις λοιπόν πως θα το βαθμολογούσα θα ήταν 10′ χώρος δεύτερη σκέψη. Ακολούθησε με ώστε να μάθεις μαζί μου όλα τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει το θεϊκό αυτό προϊόν.

Γιατί το αγαπώ…

Γιατί περιέχει 95% βιολογική αλόη βέρα, βιολογικό ελαιόλαδο & βιταμίνη Ε. Η μαγική βιολογική αλόη αποτελεί ένα μοναδικό συστατικό που λόγω των καταπραϋντικών, αντιφλογιστικών & ενυδατικών της ιδιοτήτων  βοηθά στην αποκατάσταση του ξηρού και κατεστραμμένου δέρματος ενώ η υψηλή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση την καθιστά ιδανική για εγκαύματα και ερεθισμούς. Η βιταμίνη Ε και το βιολογικό ελαιόλαδο θρέφουν, ενυδατώνουν και φροντίζουν ιδανικά την επιδερμίδα. Το δέρμα αφήνεται λείο και απαλό χωρίς ερεθισμούς και είναι εξαιρετικά απαραίτητο και αποτελεσματικό στο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, όπως επίσης για χρήση μετά από τον ήλιο και για μετά το ξύρισμα.

Copyright © 2018 Pandrosia