25 April 2021
# Είπαν για εμάς
By Efi Anesti
Section: ΤΑΔΕ ΕΦΗ

Δοκίμασε κι εσύ το τζελ καθαρισμού pandrosia Face Cleansing Gel και θα με θυμηθείς. By Efi Anesti

Το τζελ καθαρισμού pandrosia, Face Cleansing Gel με οργανική (και τέλεια) αλόη βέρα είναι ένα από τα 3 πιο αλλιώτικα προϊόντα περιποίησης που έχουν μπει στην καθημερινότητά μου και προτείνω πια παντού!

Δεν είναι απλά ο καθημερινός ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ σύμμαχος ενάντια στους ρύπους και τη λιπαρότητα, αλλά ένας τρυφερός φίλος που θες να έχεις στο καλημέρα και στο καληνύχτα σου.

Με τη βέλτιστη περιεκτικότητα από τζελ βιολογικής αλόης, το Pandrosia, Face Cleansing Gel απομακρύνει μακιγιάζ, ρύπους και λιπαρότητα αμέσως και χωρίς να προκαλεί ίχνος ερεθισμού ή ξηρότητα. Σε συνδυασμό με το λάδι ελιάς, γνωστό για την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική του δράση, βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας, βάζοντας έτσι τα θεμέλια για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης.

Η ιστορία άλλωστε λέει ότι η βιολογική αλόη έχει εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες, με υψηλή αντιοξειδωτική και καταπραϋντική δράση, γι' αυτό και χρησιμοποιείται για εγκαύματα και ερεθισμούς.


Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και για δέρματα με τάση για ακμή
Το pandrosia, Face Cleansing Gel είναι ένα υπέροχο προϊόν καθαρισμού που σου προτείνω να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε! Είναι τόσο δροσερό, ανάλαφρο και φίνο που κάνει την όλη διαδικασία σούπερ τονωτική κι αναζωογονητική. Περιέχει μεταξύ άλλων, σαλικυλικό οξύ, που βοηθά στην αποσυμφόρηση των πόρων και την εξισορρόπηση του σμήγματος, αλλά και λάδι από τεϊόδεντρο, που έχει σούπερ αντισηπτικές ιδιότητες.

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα σε καθαρό πρόσωπο, κάνε ελαφρύ μασάζ και αφαίρεσε με δροσερό νερό

Copyright © 2018 Pandrosia