28 February 2021
# Είπαν για εμάς
By Efi Anesti
Section: MADE IN GREECE

H 24ωρη ενυδατική κρέμα της pandrosia με βιολογική αλόη προσφέρει μια σούπερ γλυκιά αίσθηση φρεσκάδας. By Efi Anesti

Ας βάλουμε τον ενθουσιασμό μου για τούτη την 24ωρη κρέμα της Pandrosia στη σειρά. Aν με ρωτήσεις για το μεγαλύτερο μυστικό ομορφιάς και λάμψης θα σου μιλήσω για την ενυδάτωση.

Από πάντα και για πάντα η ενυδάτωση είναι ό,τι πιο σημαντικό μπορείς να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου για να λάμπει χωρίς πολλά.

Στα πλαίσια αυτής της skincare λατρείας μου δοκίμασα και την 24ωρη κρέμα με βιολογική αλόη της Pandrosia. Κι έχω να σου πω μερικά υπέροχα γι’ αυτή μου την εμπειρία και για όλα τα λεπτά που αφιέρωσα μπροστά από έναν καθρέφτη μαζί της. 

Έχει πλούσια υφή, που λιώνει στην επιδερμίδα, προσφέροντας μια μαγική φρεσκάδα στο δευτερόλεπτο.
Έχει εκπληκτική αίσθηση με ένα οικείο και φρέσκο άρωμα αγνότητας. Μόνο αν τη δοκιμάσεις θα καταλάβεις τι σου λέω!
Υποκλίνομαι ακόμη μια φορά στη δύναμη της φύσης, καθώς η βιολογική αλόη βέρα κάνει ακόμη μια φορά το θαύμα της έτσι απλά.

Η 24ωρη ενυδατική κρέμα της Pandrosia είναι βάλσαμο κατά της θαμπής όψης και της έλλειψης αναζωογονητικής διάθεσης. Αν αγαπάς τα προϊόντα που φτιάχνονται από ελληνικά χέρια και κλείνουν μέσα τους αγάπη και τρυφεράδα, σου προτείνω να την έχεις υπόψη.

Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, που θα σε εντυπωσιάσει στα αλήθεια πολύ!
Έχει αντιοξειδωτική προστασία και δρα ξεκάθαρα ενάντια στα πρώτα σημάδια γήρανσης, αφού περιέχει και βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5, καθώς κι υαλουρονικό οξύ.
Είναι κατάλληλη για κάθε τύπο επιδερμίδας που έχει ανάγκη από καθαρή κι ατόφια ενυδάτωση.
Mεταξύ άλλων ωραίων, οι ενυδατικές ιδιότητες του ελαιολάδου μαζί με τις αναπλαστικές της αλόης δημιουργούν έναν ιδανικό συνδυασμό για καθημερινή περιποίηση. Ρυθμίζει την υδατική ισορροπία των κυττάρων, έχει αναπλαστική δράση, δρα ενάντια στα σημάδια γήρανσης & τις ρυτίδες. Μπορεί να βελτιώσει και τις δυσχρωμίες στην επιδερμίδα!

 

Copyright © 2018 Pandrosia