20 Απριλιου 2021
# Αρθρα
by Elina Polidorou, head of R&D - pandrosia

Το must have προϊόν του καλοκαιριού, 95% aloe vera gel για πρόσωπο και σώμα!

Το καλοκαίρι καταφτάνει και το δέρμα σου έχει ανάγκη από ενυδάτωση πιο πολύ από ποτέ! Μπορεί ο ήλιος να αποτελεί πολύτιμη πηγή βιταμίνης D όμως η παρατεταμένη έκθεση ταλαιπωρεί αρκετά το δέρμα μας. Εδώ έρχεται η βιολογική αλόη και οι θαυματουργές της ιδιότητες για να σε σώσει από την ξηροδερμία, τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες του καλοκαιριού. Γνωστή γα τις καταπραϋντικές και αντιφλογιστικές της ιδιότητες, αποκαθιστά το καμένο, αφυδατωμένο δέρμα ανακουφίζοντας από τον πόνο, χαρίζοντας αίσθηση δροσιάς και προλαμβάνοντας το ενοχλητικό ξεφλούδισμα. Όλα αυτά μέσα από το προϊόν face & body aloe vera gel με 95% βιολογική αλόη και βιταμίνη Ε, όπου η χρήση του δε σταματάει εκεί.

Εκτός από ιδανικό after sun gel, χρησιμοποιείται και ως after shave μετά το ξύρισμα ή αποτρίχωση από άντρες και γυναίκες. Ενυδατώνει σε βάθος, καταπολεμά τους ερεθισμούς και τα εξανθήματα και προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση.

Δεν τελειώσαμε ακόμα! Μπορεί να εφαρμοστεί ως serum ή μάσκα προσώπου από κάθε τύπο επιδερμίδας που θέλει να ενισχύσει την ενυδάτωση του, να βελτιώσει την υφή του δέρματος και να προλάβει τα σημάδια γήρανσης λόγω του συνδυασμού αλόης με βιταμίνη Ε.

Αυτό το πολυχρηστικό προϊόν είναι το απόλυτο καλοκαιρινό gadget που θα κάνει την καθημερινότητα σου πιο απλή. Θα το βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία, καταστήματα βιολογικών προϊόντων και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Copyright © 2018 Pandrosia