22 Οκτωβριου 2021
# Αρθρα
by Elina Polidorou, Head of R&D pandrosia

Παιώνια: ένα απλά όμορφο λουλούδι ή ένα συστατικό που θα κάνει όμορφη την επιδερμίδα σου;

 Από τα αρχαιότερα και ομορφότερα αγριολούλουδα, με μεγάλα εντυπωσιακά κόκκινα, ροζ και λευκά άνθη, η παιώνια συναντάται στην ελληνική ύπαιθρο και γενικότερα στη Μεσόγειο. Μελετήθηκε και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη για τις θεραπευτικές τις ιδιότητες ως αντισπασμωδικό στην επιληψία και άλλες νευρολογικές παθήσεις.

Τι κάνει όμως άραγε ένα λουλούδι μέσα σε καλλυντικά περιποίησης προσώπου;

 Δε θα μπορούσαμε να εμπνευστούμε πουθενά αλλού παρά από την απλότητα της φύσης, ειδικά όταν συνδυάζει ομορφιά και ευεργετικές ιδιότητες. Έτσι επιλέξαμε το πολύτιμο εκχύλισμα παιώνιας που απομονώνεται από το φυτό της, καθώς είναι πλούσιο σε βιοδραστικά, αντιοξειδωτικά μόρια, τα οποία με τη σειρά τους είναι ωφέλιμα για την επιδερμίδα. 

 Σύμφωνα με κλινικές μελέτες το εκχύλισμα παιώνιας που ενσωματώσαμε στη νέα skincare σειρά μας, αποδεδειγμένα αυξάνει τη σύνθεση κολλαγόνου συμβάλλοντας στο γέμισμα ρυτίδων, στη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία έναντι στις βλάβες που προκαλούν οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, η μπλε ακτινοβολία των οθονών και το στρες του σύγχρονου τρόπου ζωής. 

Σε ποια προϊόντα pandrosia θα συναντήσεις το εκχύλισμα παιώνιας;

 Το εκχύλισμα παιώνιας εμπεριέχεται στη νέα κρέμα ματιών και στην 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου, όπου με τη μαγεία της βιολογικής μας αλόης και πλήθος συστατικών δημιουργήσαμε τους ιδανικούς συνδυασμούς για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Εκχύλισμα παιώνιας, καμέλιας, σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος & βιολογική αλόη στην age defending eye cream για τριπλή δράση στην περιοχή των ματιών:

  • λείανση ρυτίδων
  • μείωση μαύρων κύκλων
  • αποσυμφόρηση οιδημάτων

Εκχύλισμα παιώνιας, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ & βιολογική αλόη στην 24hour moisture lock face cream για:

  • εντατική ενυδάτωση
  • αντιγήρανση & ανάπλαση
  • αντιοξειδωτική προστασία

Μια δοκιμή της νέας σειράς skincare pandrosia θα σε πείσει για την ομορφιά και τη νεανικότητα που μπορεί να χαρίσει στην επιδερμίδα σου η "βασίλισσα των λουλουδιών", παιώνια!

Copyright © 2018 Pandrosia