16 Δεκεμβριου 2018
# Εκδηλωσεις

Η pandrosia στο Christmas shop.shop.shop στο Galaxy του Hilton!

Oλοκληρώθηκε η πιο φαντασμαγορική γιορτή της ομορφιάς και η pandrosia ήταν εκεί!!!
Πότε; την Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018, ώρες 10:00-20:00, στο Hilton για μία υπέροχη, γιορτινή με πολύ χαρά και πολλές εκπλήξεις ημέρα!!! 

H pandrosia λοιπόν ήταν εκεί και με μεγάλη χαρά συνάντησετε τόσο υπέροχο κόσμο ο οποίος μας επισκεύθηκε για να γνωρίσει, να γευτεί και να δοκιμάσει όλα τα προϊόντα της!!! Η ολοκληρωμένη πρόταση για υγεία ομορφιά ευζωΐα. Η pandrosia ξεκίνησε από το Πυλί της Κω, όπου η οικογένεια Δροσου καλλιεργεί βιολογική αλόη. Συνδυάζοντας τη με βιολογικό ελαιόλαδο, βότανα, καρπούς και μέλι του τόπου μας και με σεβασμό στην παραδοση και αγάπη για τη φύση, δημιούργησε προϊόντα περιποίησης και διατροφής, προϊόντα καινοτόμα, αγνά και αποτελεσματικά! 

Το Christmas sHOp.sHOp.sHOp είναι κι ο ορισμός του ομορφοχαμού. Η pandrosia ήταν εκεί μαζί με την Olivia Lamprinou με το λατρεμένο One Beauty που οργάνωσε για ακόμη μια χρονιά ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι με Έλληνες δημιουργούς. Συνοδοιπόροι οι, Κατερίνα Μαντά με το www.k-mag.gr και η Χάρις Μακράκου με το www.communicationstudio.gr !!!

@belrec_video_productions, @cafe_dacapo, @heteroclitoathens, @topagoto, 

@beautydiaries, @businessmumgr, @thatslifegr, and @thekmagazine 

 #AloeForTheWin #organicfood #organicskincare #naturalingredients #kosisland #tradition #family #aloevera #xmasbazaar #xmasgifts

 

Copyright © 2018 Pandrosia