04 Φεβρουαριου 2019
# Εκδηλωσεις

ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2019

Η έκθεση Εξποτροφ για τα Ελληνικά τρόφιμα και ποτά επέστρεψε στο κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό για 4 ημέρες γαστρονομικής δημιουργίας και προβολής των προϊόντων των παραγωγών.

Μία γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας ανοίξε τις πύλες της και φέτος από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2019 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό όπου τιμήσαμε τα ελληνικά προϊόντα και τους παραγωγούς της χώρας. 

Από τη διοργάνωση της ΕΞΠΟΤΡΟΦ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα που έκανε πραγματικότητα αυτή τη δύσκολη διοργάνωση και μάλιστα με τεράστια επιτυχία! Με επικεφαλής τον Μπουγιουρης Κωνσταντινος , την Argiro.gr - Argiro Barbarigou και με τη συνδρομή του Dimitris Plitas, της αγαπημένης μας Eva Parakentaki, Georgia Vasiliki Sikopeti, Kostas Basis, Nikolaos Stavlas, Nick Koukiasas, George Tsaparas (ΙΕΚ ΑΚΜΗ),Marias Rigoutsou αλλά και τόσων άλλων ΣΕΦ, βοηθών και υποστηρικτικού προσωπικού έφεραν εις πέρας το δύσκολο έργο της προετοιμασίας, του συντονισμού και της παρουσίασης των εκδηλώσεων Μαγειρεύουμε Ελλάδα 1 - 4 Φεβρουαρίου 2019 - 6η Εξποτροφ και Πίνουμε Ελλάδα 1 - 4 Φεβρουαρίου 2019 - 6η Εξποτροφ.
Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε κάθε χρόνο να έχουμε μεγαλύτερη και καλύτερη ΕΞΠΟΤΡΟΦ με τη δική σας συνδρομή. Photos by Alexandros Petrakis

#pandrosia #expotrof2019 #naturalmagic #organicaloevera #KosGreece #PNAI 

Copyright © 2018 Pandrosia