14 Ιουνιου 2019
# Αρθρα
100% Φυσικός βιολογικός χυμός Αλόης

χωρίς ζάχαρη

χωρίς συντηρητικά

χωρίς πρόσθετα Ε

χωρίς χρωστικές ουσίες &

αρωματικές ύλες.

Οι ευεργετικές ιδιότητες του 100% Φυσικού βιολογικού χυμού Αλόης pandrosia! (Μέρος 1)

Ο 100% φυσικός βιολογικός χυμός αλόης pandrosia προέρχεται από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης και περιέχει περισσότερα από 75 δραστικά συστατικά, μεταξύ των οποίων οι βιταμίνες C και E, βήτα καροτένιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β (φυλικό οξύ, βιταμίνη Β12), μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το σελήνιο, το ασβέστιο, το χρώμιο και ο ψευδάργυρος. Επίσης περιέχει 7 από τα 8 βασικά αμινοξέα, είναι πλούσιος σε πολυφαινόλες και φυτικές στερόλες. Ο χυμός pandrosia, λοιπόν, συνοδεύεται από πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων:
  • Αντιοξειδωτική δράση: Πλούσιος σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E, προστατεύει τον οργανισμό από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών, αποτοξινώνει και δημιουργεί αίσθημα ευεξίας στο σώμα. Αντιβιοτική, αντιμυκητιακή και αντιφλεγμονώδη δράση.
     
  • Αντιφλεγμονώδης δράση: Μειώνει την ήπια χρόνια φλεγμωνή στο σώμα και βελτιώνει την υγεία του κυκλοφορικού συστήματος και των αρθρώσεων.
     
  • Τόνωση και ενέργεια: Χάρη στις βιταμίνες και τα αμινοξέα που περιέχει, συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, δίνοντάς του ενέργεια και τόνωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
     
  • Ενίσχυση και προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος. Χάρη σε κάποιες ανθρακινόνες αλλά και στο σύμπλεγμα βιταμινών/μετάλλων που περιέχει, η αλόη δείχνει να συμμετέχει στο μηχανισμό ανοσοποίησης, διεγείροντας τη σύνθεση και απελευθέρωση της ιντερλευκίνης-1 στα μακροφάγα (κύτταρα του ανοσοποιητικού).
     
  • Ενυδάτωση επιδερμίδας: Η βιταμίνη C που περιέχεται στο χυμό αλόης διεγείρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ τα αντιοξειδωτικά δρουν αποτοξινωτικά στο δέρμα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα όψη λαμπερή και σφριγηλή. Βελτιώνει την εικόνα της επιδερμίδας. Έχει αντιγηραντική δράση.
     
  • Δυναμώνει και τονώνει τα μαλλιά.
     
  • Προστασία αρθρώσεων: Ενυδατώνει τις αρθρώσεις, ενισχύοντας το κολλαγόνο στους χόνδρους.
     
  • Περιορίζει τους μυϊκούς και σκελετικούς πόνους.
     
  • Προστασία της καρδιάς και του κυκλοφορικού: ρυθμίζει τα επίπεδα χολιστερόλης στο αίμα βελτιώνει την ελαστικότητα των αγγείων και συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής που οδηγεί στην αθηροσκληρωτική νόσο. Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων.
     
  • Βοηθά στη μείωση των βλαβερών συνεπειών του καπνίσματος.
     
  • Ηπατοπροστατευτική δράση: Οι φυτοστερόλες που περιέχονται στην αλόη (lophenol, cycloartanol) έχουν την ιδιότητα να μειώνουν τη λιπογένεση και να ενισχύουν τη λιπόλυση στο ήπαρ, το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα τη μείωση του σπλαχνικού λίπους και τη μείωση της υπερλιπιδαιμίας. 

Ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής που πρέπει να γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Απαραίτητο συστατικό για καλή υγεία, ομορφιά και ευεξία.

Copyright © 2018 Pandrosia