17 Απριλιου 2019
# Beauty tips
Tip:

Δύο drosakia μέσα στην ημέρα σου αρκούν για να λάβεις όλη την ποσότητα των θρεπτικών συστατικών που είναι απαραίτητα για τον οργανισμό σου!

Και μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά κρύβεται μέσα μας 🙂

7 λογοι για τους οποίους θέλουμε το drosaki στην καθημερινότητά μας!

Ήρθε, είναι εδώ, drosερό, φρέσκο και το σημαντικότερο, ότι καλύτερο για την υγεία μας! Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και όλοι ψάχνουμε τρόπους για να δροσιστούμε! Μας αρκεί όμως μόνο αυτό; Θέλουμε υγιεινές επιλογές που δεν θα μας επιβαρύνουν με περιττές θερμίδες και θα μας γεμίσουν θρεπτικά συστατικά, ενέργεια και θα μας κρατήσουν ενυδατωμένους καθόλη τη διάρκεια των ζεστών ημερών του καλοκαιριού. Στην πόλη, στο χωριό, στην παραλία. . .  

Έχουμε, λοιπόν, την τέλεια λύση! Έναν 100% φυσικό, βιολογικό χυμό πλούσιο σε ενεργά συστατικά χωρίς ίχνος ζάχαρης και συντηρητικών! Σου δίνουμε λοιπόν επτά από τους λόγους για τους οποίους θέλεις να εντάξεις το drosaki στην καθημερινή σου διατροφή 

  • Έχει αντιοξειδωτική δράση: Πλούσιος σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E, προστατεύει τον οργανισμό από την επιβλαβή δράση των ελευθέρων ριζών, αποτοξινώνει και δημιουργεί αίσθημα ευεξίας στο σώμα. 
  • Είναι ένα φυσικό αντιφλεγμονώδες, με αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, φιλικό με το ανθρώπινο σώμα.
  • Τονώνει και σου δίνει ενέργεια: Χάρη στις βιταμίνες και τα αμινοξέα που περιέχει, συμπληρώνει τις ανάγκες του οργανισμού σε θρεπτικά συστατικά, δίνοντάς του ενέργεια και τόνωση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα: Η βιταμίνη C που περιέχεται στο χυμό αλόης διεγείρει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ τα αντιοξειδωτικά δρουν αποτοξινωτικά στο δέρμα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα όψη λαμπερή και σφριγηλή.
  • Δυναμώνει και τονώνει τα μαλλιά.
  • Περιορίζει τους μυϊκούς και σκελετικούς πόνους
  • Διατηρεί την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας, βελτιώνει την ποιότητα του βλεννογόνου και των τοιχωμάτων του παχέος εντέρου και λιπαίνει τις βλεννώδεις μεμβράνες. 
Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα drosaki...; 
Copyright © 2018 Pandrosia