02 Φεβρουαριου 2019
# Beauty tips
Tip:
Το βράδυ πριν κοιμηθώ κάνω ένα ελαφρύ μασάζ στο πρόσωπο και στο λαιμό. Πέρα από το γεγονός ότι η επιδερμίδα είναι υπέροχη το πρωί, τα ενεργά συστατικά της δρουν κατά τη διάρκεια της νύχτας -ενυδατώνουν βαθειά και αναπλάθουν το δέρμα. Μυρίζει & μοναδικά! Δοκιμάστε την και περιμένω εντυπώσεις. Και ΜΗΝ ξεχνάτε ότι η ομορφιά κρύβεται μέσα μας 🙂

Η αγαπημένη μου κρέμα προσώπου!!!

Εδώ και καιρό βάζω στο πρόσωπό μου την κρέμα ημέρας pandrosia και έχω εντυπωσιαστεί. Τα συστατικά της είναι "μαγικά": ΦΥΣΙΚΗ βιολογική αλόη, βιολογικό ελαιόλαδο, υαλουρονικό οξύ, και πολλά ακόμη φυσικά συστατικά και το τονίζω το φυσικά γιατί είναι πολύ βασικό να ξέρουμε τί βαζουμε στο πρόσωπο και στο σώμα μας.

Η φροντίδα προσώπου pandrosia με πλούσια υφή αναπληρώνει την ενυδάτωση στην ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα. Χαρίζει εντατική ενυδάτωση χρησιμοποιώντας συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως το φυσικό τζελ βιολογικής αλόης, το Υαλουρονικό οξύ, τη βιταμίνη Ε και την προβιταμίνη Β5.Η επιδερμίδα αποκτά άμεσα ενυδάτωση, φρεσκάδα και άνεση, ενώ παραμένει ενυδατωμένη 24 ώρες, ακόμα και κάτω από διαφορετικές κλιματικές συνθήκες, stress ή ρύπανση.

  • ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ 24 ΩΡΕΣ
  • ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΖΕΛ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΛΟΗΣ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ
  • ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ, ΜΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΤΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Β5
  • ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΩ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ 
  • ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΔΑΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ
  • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 100% ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ 

ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Τζελ βιολογικής αλόης, ελαιόλαδο, βιταμίνη Ε, προβιταμίνη Β5, υαλουρονικό οξύ
ΤΥΠΟΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ: Κανονική έως ξηρή επιδερμίδα (Έγώ έχω μικτό και πολύ λεπτό δέρμα και βλέπω ότι & στο δικό μου δέρμα είναι ιδανική!!!)
ΠΟΤΕ: Πρωί + Βράδυ

Copyright © 2018 Pandrosia