28 Νοεμβριου 2019
# Ειπαν για εμας
Ευεξία, Υγεία, Ομορφιά για όλους
Η pandrosia παράγει τρόφιμα και καλλυντικά . Τρόφιμα για υγιεινό πρωινό μεγάλων και παιδιών σε smoothies,σαν συστατικό ή συνοδευτικό στο φαγητό σας ή σαν ελαφρύ σνακ με λίγες θερμίδες . Καλλυντικά για ένα υγιές, ενυδατωμένο, απαλλαγμένο από ερεθισμούς δέρμα στο πρόσωπο, το σώμα, το τριχωτό και τα μαλλιά. Για τη δημιουργία των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε με μία ερευνητική ομάδα χημικών. Στην εταιρεία pandrosia, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων, σύμφωνα με τα πολλαπλά πρωτόκολλα εσωτερικής διαπίστευσης αλλά και τα κατάλληλα ISO ανάλογα με το είδος της παραγωγής (ISO 22000-HACCP, ISO 22716). Tα προϊόντα μας καθώς και η διαδικασία παραγωγής τους έχουν εναρμονιστεί με το διεθνές πρότυπο σχετικά με την Ορθή Βιομηχανική Πρακτική στις Εταιρείες Καλλυντικών GMP ISO 22716. Το ISO 22716 είναι το πρότυπο GMP (Good Manufacturing Practices). GMP – Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται σύμφωνα με τις άδειες παραγωγής του Ε.Ο.Φ.

Οι τουρίστες στην Κω λένε ναι στα προϊόντα με βιολογική αλόη

Κρυσταλλένια Δρόσου (pandrosia): Οι τουρίστες στην Κω λένε ναι στα προϊόντα με βιολογική αλόη


Άνοδος στην ζήτηση των μοναδικών προϊόντων διατροφής και καλλυντικών του νησιού μας

Τα τοπικά προϊόντα έχουν ζήτηση και βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των τουριστών για δώρα για φίλους. Σε ανοδική τροχιά βρίσκονται και τα τοπικά προιόντα διατροφής και καλλυντικά που παρασκευάζονται από 100% βιολογική αλόη βέρα που καλλιεργείται και συλλέγεται στην Κω. Ο λόγος για τα προιόντα pandrosia της οικογένειας Παύλου Δρόσου που έχουν μπει δυναμικά στον πανελλαδικό χάρτη προιόντων υψηλής διατροφικής αξίας και φαρμακευτικών καλλυντικών. Μία προσπάθεια από την Κω που διαφημίζει την ιπποκρατική πλευρά του νησιού σε όλη την χώρα.

Συνομιλήσαμε με την κα. Κρύστα Δρόσου η οποία έχει αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης και «τρέχει» όλο το εγχείρημα πανελλαδικά. Η ίδια αν και διαθέτει 3 πτυχία, ήθελε να ασχοληθεί με ένα τοπικό προιόν, να καινοτομήσει και εμπράκτως να προχωρήσει στην εξωστρέφεια των προϊόντων με αλόη από την Κω.

Η υπεύθυνη της pandrosia δηλώνει ικανοποιημένη για την τουριστική σεζόν και τις πωλήσεις και θέτει νέους στόχους με νέα προϊόντα για το αμέσως επόμενο διάστημα.

«Η φετινή περίοδος πήγε για εμάς πολύ καλά. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στα προϊόντα μας. Παρόλο που δεν είναι ένα διαφημιζόμενο προϊόν ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται το όφελος που μπορούν να του δώσουν στον οργανισμό του τα βιολογικά προϊόντα και βέβαια την απόδοση των δερμοκαλλυντικών μας που βασίζονται σε βιολογικές πρώτες ύλες».

Είναι γνωστές οι ευεργετικές ιδιότητες της αλόη βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Αξίζει να αναφερθεί ότι το ρόφημα αλόης της κωακής εταιρείας με φυσικό βιολογικό χυμό ρόδι ή πορτοκάλι είναι μία παγκόσμια πρωτοτυπία που δεν υπάρχει σε άλλη εταιρεία. Μιλάμε για βιολογική αλόη πιστοποιημένη που συλλέγεται, κόβεται στο χέρι και δεν μετατρέπεται σε σκόνη αλλά χρησιμοποιείται η πολύτιμη γέλη του φυτού αυτούσια.

«Ένα νέο προϊόν που προστέθηκε είναι ο φυσικός βιολογικός χυμός αλόης που αποτελεί ένα καινοτόμο, απόλυτα φυσικό προϊόν. Πρόκειται για ένα χυμό χωρίς συντηρητικά χωρίς ζάχαρη και χωρίς κανένα πρόσθετο Ε. Είναι το πλέον φυσικό προϊόν το οποίο με τον τρόπο που το παράγουμε και βέβαια μη προσθέτοντας κανένα πρόσθετο Ε σου προσφέρει όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες της αλόης. Μπορούν να τον προμηθευτούν μόνο από φαρμακεία και επιλεγμένα βιολογικά όπου και θα τους ενημερώσει ο φαρμακοποιός τους για τη θεραπευτική δράση του προϊόντος».

Οι εκπλήξεις πάντως της Pandrosia συνεχίζονται καθώς πάντα τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα κυκλοφορούν ειδικές συσκευασίες με εποχικά προϊόντα κατάλληλα και για δώρα ειδικά τώρα τις γιορτές.

«Τώρα με τα Χριστούγεννα έρχονται γιορτινά πακέτα δώρων! Και βέβαια προστίθενται νέα προϊόντα στη σειρά περιποίησης! Για ευαίσθητα δέρματα, με βιολογικό ελαιόλαδο, βιολογική αλόη και ρόδι! Ρωτήστε το φαρμακοποιό σας

Στηρίζουμε τα τοπικά προϊόντα του νησιού μας που είναι αγνά, άριστης ποιότητας και καινοτόμα σε κάθε είδος. Στηρίζοντας τον τόπο μας δίνουμε ανάσα στην τοπική οικονομία και φυσικά αναδεικνύουμε την δημιουργική πλευρά της Κω στον τριτογενή τομέα που σημειώνει άνοδο τα τελευταία χρόνια.

Σάντυ Λαδικού

Copyright © 2018 Pandrosia