15 Σεπτεμβριου 2019
# Ειπαν για εμας
Η αγάπη για το νησί τους, την ευεξία και την ποιοτική διατροφή έδωσαν στην οικογένεια Δρόσου το έναυσμα για να δημιουργήσουν την pandrosia
Μια επιχείρηση με όραμα την "Ευεξία, Yγεία, Oμορφιά για όλους" που ξεκινά από τις θαυματουργές ιδιότητες των βοτάνων και της γης της Κω.

Το φιλετάρισμα της αλόης στο χέρι δίνει την υπεραξία ακόμα και με 30 στρμ καλλιέργειας

Όλα ξεκίνησαν πριν από µερικά χρόνια όταν ο Παύλος ∆ρόσος αποφάσισε να φυτέψει στα κτήµατα της οικογένειας στο Πυλί της Κω 30 στρέµµατα µε βιολογική αλόη. Ο καταπράσινος και εύφορος κάµπος στο κέντρο του νησιού, µε γύρω του σηµάδια της αρχαίας ιστορίας του τόπου προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για ένα επιχειρηµατικό ταξίδι που βρίσκεται ακόµη στα πρώτα του βήµατα, αφού µόλις τον Ιανουάριο του 2018 τα πρώτα προϊόντα της εταιρείας pandrosia βγήκαν στην αγορά.

«Η αλόη είναι το αρχαιότερο φαρµακευτικό φυτό και οι θεραπευτικές της ιδιότητες ήταν γνωστές σε πληθώρα αρχαίων λαών» εξηγεί στην Agrenda η Κρυσταλλένια ∆ρόσου, κόρη του Παύλου, η οποία ούσα παράλληλα διδάκτωρ του Μετσόβιου Πολυτεχνείου είναι πλήρως απορροφηµένη από τις απαιτήσεις µιας καθετοποιηµένης επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τοµέα.

Copyright © 2018 Pandrosia