30 Αυγουστου 2019
# Ειπαν για εμας
Η αγάπη για το νησί τους, την ευεξία και την ποιοτική διατροφή έδωσαν στην οικογένεια Δρόσου το έναυσμα για να δημιουργήσουν την pandrosia
Μια επιχείρηση με όραμα την "Ευεξία, Yγεία, Oμορφιά για όλους" που ξεκινά από τις θαυματουργές ιδιότητες των βοτάνων και της γης της Κω.

Η αγάπη για το νησί τους, έδωσε στην οικογένεια Δρόσου το έναυσμα για να δημιουργήσουν την pandrosia


Η Κως. 

Το νησί του πατέρα της Ιατρικής, του Ιπποκράτη, του ανθρώπου που αφοσιώθηκε στον άνθρωπο! Μια γη ευλογημένη με έναν ανεξάντλητο βιολογικό θησαυρό!Αυτό είναι το μέρος που ο κύριος Παναγιώτης Δρόσος, μαζί με την οικογένειά του, άρχισε να αναζητά έναν νέο, πιο όμορφο τρόπο ζωής στον “προσωπικό του παράδεισο”.Συζητήσαμε με την Κρυσταλλένια, τη νεότερη της οικογένειας, για το πως αυτή και η οικογένειά της δεσμεύονται για ένα ανώτερης ποιότητας προιόν με βάση “το θαύμα της φύσης”, όπως το αποκαλούν, την αλόη.


Πείτε μας λίγα λόγια για τη δραστηριότητά σας. Πώς ξεκινήσατε; Γιατί ασχοληθήκατε με το τρόφιμο;


 Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια όταν ο πατέρας μου, Παύλος, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματα μας στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της φύσης, που ονομάζεται αλόη. Το μεράκι, η αγάπη και η ιδιαίτερη βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του τον οδήγησαν στη δημιουργία του κτήματος αυτού, που αποτελεί και το “ησυχαστήριό” του όπως συνηθίζει να λέει. Κάπου ανάμεσα σε αυτό το μεράκι, στην αγάπη  που τρέφω για εκείνον και τον τόπο μου και σε αυτή την ευλογημένη γη που έζησε και έδρασε ο Πατέρας της Παγκόσμιας ιατρικής Ιπποκράτης, γεννήθηκε η pandrosia. Και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα υπέροχο ταξίδι που έχει ως βασικό άξονα το όραμά μας, ένα όραμα που οδηγεί κάθε μας βήμα και δεν είναι άλλο από υγεία, ομορφιά & ευεξία για όλους.Προβληματίστηκα αρχικά με την ποιότητα της διατροφής, τις πρώτες ύλες και την υγεία. Μετά από πολύ μελέτη και έρευνα στον τομέα της επεξεργασίας και της δημιουργίας προϊόντων με βάση αυτό το εξαιρετικό φυτό, την αλόη, μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ αλλιώτικα, καινοτόμα βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον τόπο μου, την Κω, και θέτοντας ως προϋπόθεση την ποιότητα και την αξιοπιστία απέναντι στον καταναλωτή που μας επιλέγει και μας εμπιστεύεται.
 

Copyright © 2018 Pandrosia