02 Δεκεμβριου 2020
# Ειπαν για εμας
Η αγάπη για το νησί τους, την ευεξία και την ποιοτική διατροφή έδωσαν στην οικογένεια Δρόσου το έναυσμα για να δημιουργήσουν την pandrosia
Μια επιχείρηση με όραμα την "Ευεξία, Yγεία, Oμορφιά για όλους" που ξεκινά από τις θαυματουργές ιδιότητες των βοτάνων και της γης της Κω.

Κρυσταλλένια Δρόσου: Το πρόσωπο πίσω από το ελληνικό beauty brand Pandrosia μοιράζεται πολλά κι ωραία

Γλυκό και δυναμικό βλέμμα. Αυθορμητισμός που κομποζάρει με την επιτηδευμένη αίσθηση του στυλ. Απροκάλυπτη λατρεία για την ελληνική φύση. Η Κρυσταλλένια είναι ένα νέο ρομαντικό κορίτσι που χειρίζεται την παρουσία της ως μια ανεξάρτητη γυναίκα. Παρατηρείς εύκολα μια συνεσταλμένη στάση απέναντι σ’ ό,τι καινούργιο. Ξέρει να κάνει με απόλυτη μαεστρία πρόσθεση στόχων. Με σπουδές στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και μεγαλωμένη με πολλή αγάπη στην Κω δείχνει εξοικειωμένη με τα δύσκολα μιας επιχείρησης, αλλά τελικά είναι κι εύθραυστη στις σχέσεις εμπιστοσύνης. Κι όλο αυτό το κάρμα την κάνει πιο ενδιαφέρουσα κι αξιαγάπητη. 

Λέξεις, ερωτήσεις, έννοιες και σκέψεις τοποθετήθηκαν μπροστά της κι η ίδια έδειξε μια στρατηγική ευεξίας, που την κάνει να πιστεύεις ότι η ιστορία που περιέχει τη θαυματουργή αλόη βέρα κρίνεται ως τελείως θαυματουργή.

Copyright © 2018 Pandrosia