15 Δεκεμβριου 2021
# Ειπαν για εμας
by Popi Stefani Ευχαριστούμε πολύ το BEAUTYmylife και την Πόπη Στεφανή!

BEAUTYmylife - Ο Παύλος Δρόσος, η pandrosia και το νησί του Ιπποκράτη!

“Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν” “Ιπποκράτης”

Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν είχε πει ο Ιπποκράτης θέλοντας να υπογραμμίζει την αξία της πρόληψης για τη διαφύλαξη της καλής υγείας. Εγώ θα σου πω ότι το ίδιο συμβαίνει και με την ομορφιά και την καλή διατήρηση της επιδερμίδα μας, αφού όλοι πια γνωρίζουμε ότι όσο προσέχουμε το δέρμα μας, τόσο αυτό μας ευγνωμονεί και μας το ανταποδίδει.

Σήμερα έχω τη χαρά και την τιμή να καλωσορίζω στο δικό μου χώρο ομορφιάς ένα αξιοζήλευτο και αξιοθαύμαστο ελληνικό Brand. Μία μάρκα που από το όνομα της και μόνο μπορείς να καταλάβεις πόσο ξεχωριστή και πολύτιμη είναι, αφού πρεσβεύει το “Παν” και τη “Δροσιά” της ζωής μας. Ας υποδεχτούμε λοιπόν όπως μόνο εμείς ξέρουμε την υπέροχη pandrosia που μας έρχεται από το λατρεμένο νησί της Κω και φέρνει μαζί της όλα εκείνα τα πολύτιμα που αγαπάμε.

Ποια είναι όμως η pandrosia;

Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, μια υγιής, «πράσινη» εταιρία όπου έχει βαθιές ρίζες στο πανέμορφο νησί της Κω με την οικογένεια Δρόσου να βρίσκεται πίσω από το μαγικό αυτό Brand. Ο Παύλος Δρόσος ο βασικός πυλώνας της εταιρείας είναι ένας άνθρωπος, που έχει μια ιδιαίτερη, βιωματική σχέση με τη φύση του τόπου του. Μια βαθιά γνώση των σπάνιων φυσικών, βιολογικών θησαυρών, που κρύβει το νησί του. Πριν κάποια χρόνια, αποφάσισε να φυτέψει στα κτήματά του, στο Πυλί της Κω, το Θαύμα της Φύσης, που ονομάζεται αλόη. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι εξερεύνησης του θαύματος της αλόης, ο Π. Δρόσος είχε στο πλευρό του, όλη την οικογένεια. Σήμερα, η pandrosia είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που σε ένα πρώτο στάδιο, καλλιεργεί βιολογική αλόη, κορυφαίας ποιότητας.

Copyright © 2018 Pandrosia