17 Ιανουαριου 2021
# Ειπαν για εμας
By Efi Anesti
Section: Περιποίηση

Εσύ έχεις δοκιμάσει το ΤΕΛΕΙΟ τζελ 100% βιολογικής αλόης για πρόσωπο και σώμα; By Efi Anesti

Βιολογική αλόη βέρα. Ένα σπουδαίο υλικό. Ένα μοναδικό συστατικό. Σχεδόν μαγικό. Σίγουρα θαυματουργό. Μέσα του κρύβει τις πιο σπουδαίες καταπραϋντικές αντιφλογιστικές και ενυδατικές ιδιότητες. Βοηθάει τόσο κι άλλο τόσο στην αποκατάσταση της ξηρής και ταλαιπωρημένης επιδερμίδας. Να γιατί ρωτάω αν έχεις δοκιμάσει το ΤΕΛΕΙΟ τζελ 100% βιολογικής αλόης για πρόσωπο και σώμα. Το aloe vera face & body gel της Pandrosia.

Για την Pandrosia, την ιστορία και τη μαγεία της σου έχω μιλήσει στο ξεκίνημα της ανανέωσης αυτού του blog, εδώ. Νιώσε τη μαγεία της όποιας ιστορίας μέσα από το κάθε μια φορά κι έναν καιρό της…

Στο θέμα μας τώρα. Δοκίμασα και σου προτείνω να δοκιμάσεις αυτό το τόσο απλό, αλλά τέλειο τζελ προσώπου και σώματος με 95% βιολογική αλόη, βιολογικό λάδι ελιάς & βιταμίνη Ε. Δε φαντάζεσαι! Ένα πολυχρηστικό προϊόν. Ένα προϊόν που μπορεί να αποτελέσει το must-have της καραντίνας μου. Απαλό. Φίνο. Ανάλαφρο. Αφήνει τόσο σούπερ λεία την επιδερμίδα. Τέλειο για καθημερινή χρήση. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Χρήσιμο για το πιο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα. Μοναδικό κι αξεπέραστο. Το βρίσκεις online και σε κάποια επιλεγμένα φαρμακεία σ’ όλη την Ελλάδα.

Το aloe vera face & body gel της pandrosia μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους. Για φρεσκάδα, ενυδάτωση, τόνωση, καταπράϋνση. Για μετά το ξύρισμα, για εγκαύματα, αλλά για μετά από τον ήλιο.

Copyright © 2018 Pandrosia