01 Απριλιου 2020
# Αρθρα
Το Τζελ 100% βιολογικής αλόης pandrosia περιέχει:

βιολογική αλόη

βιολογικό ελαιόλαδο

Βιταμίνη Ε

Μυστικά ομορφιάς για ένα τέλειο πρόσωπο

Tι μπορείτε να κάνετε για ένα τέλειο πρόσωπο; Σας έχουμε καλά νέα! Φαίνεται πως μπορείτε να κρατήσετε το δέρμα σας σε τέλεια κατάσταση, με εύκολες &  φυσικές πρακτικές!

Eίναι εύκολο να εφαρμοστούν & μειώνουν την επίδραση των ελεύθερων ριζών οι οποίες ευθύνονται και για την πρόωρη γήρανση.

1. Καθημερινός καθαρισμός

Ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου σας είναι το κλειδί για ένα τέλειο πρόσωπο.  Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού μπορείτε να κρατήσετε το πρόσωπό σας λείο και απαλλαγμένο από ατέλειες.  Αυτό είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε πρωί προτού βάλετε μακιγιάζ και κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο.

2. Ενυδάτωση

 Η ενυδάτωση επηρεάζει τόσο τα εσωτερικά σας όργανα όσο και το πώς φαίνεται το δέρμα σας. Το νερό είναι απαραίτητο για την αύξηση της ροής του αίματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα κύτταρά να παίρνουν περισσότερο οξυγόνο και άρα να έχουν μεγαλύτερη ελαστικότητα.  Μπορείτε επίσης να εντάξετε στην διατροφή σας φυσικά συμπληρώματα διατροφής όπως είναι ο φυσικός χυμός αλόης για μέγιστα και πιο άμεσα αποτελέσματα.

3. Φυσικές μάσκες

Η συχνή χρήση φυσικών μασκών είναι επίσης σημαντική για το δέρμα σας. Συστατικά  τα οποία συνιστώνται για τέτοιου είδους θεραπείες: φρούτα πλούσια σε νερό και αντιοξειδωτικά, γιαούρτι, αλόη και ελαιόλαδο .

4. Ισορροπημένη διατροφή

Η ισορροπημένη διατροφή βοηθάει τόσο την εσωτερική σας υγεία όσο και την εμφάνισή σας. Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μέταλλα διατηρούν την επιδερμίδα σας ελαστική και σφιχτή ενώ ελαττώνουν τον κίνδυνο της πρόωρης γήρανσης.   

 5. Αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση είναι μια πολύ υγιεινή συνήθεια & έχει άμεσα οφέλη στην εμφάνιση του δέρματός σας. Υπάρχουν εύκολοι τρόποι για αποτοξίνωση οι οποίοι περιλαμβάνουν την κατανάλωση νερού και λεμονιού για πρωινό, πράσινων ροφημάτων & φυσικού χυμού αλόης .

Copyright © 2018 Pandrosia