ΚΑΛΑΘΙ
€ 0,00
Καλοκαιρινό πακέτο περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν & conditioner)
Ποιοι είμαστε

Καλλιεργούμε βιολογική αλόη βέρα στα κτήματα μας στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, και τη χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε μια σειρά φυσικών προϊόντων διατροφής και περιποίησης.

Καλοκαιρινό πακέτο περιποίησης μαλλιών (σαμπουάν & conditioner)

Φυσική περιποίηση μαλλιών μετά τον ήλιο με βιολογική αλόη βέρα, βιολογικό λάδι ελιάς & εκχύλισμα μελιού.

€ 22.2 € 15.5
Άμεσα διαθέσιμο
+
No vote
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις.

Τα μαλλιά σου, όπως η επιδερμίδα σου, χρειάζονται καθημερινή φροντίδα μετά τον ήλιο για να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά. Αυτή τη φροντίδα προσφέρουμε στο καλοκαιρινό πακέτο περιποίησης μαλλιών, μένοντας πάντα πιστοί στη φιλοσοφία και στο πάθος μας για απόλυτα φυσικά προϊόντα.

Σαμπουάν & conditioner για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στα ξηρά ή ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά, με βιολογική αλόη βέρα, εκχύλισμα μελιού και βιολογικό λάδι ελιάς. Χαρίζουν απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά.

To πακέτο περιέχει:

  • Φυσικό σαμπουάν με βιολογική αλόη βέρα, εκχύλισμα μελιού, λάδι ελιάς, ευεργετικά βότανα της Κω και φυτά της μεσογειακής φύσης.
  • Φυσικό conditioner με βιολογική αλόη βέρα, εκχύλισμα μελιού, λάδι ελιάς, ευεργετικά βότανα της Κω και φυτά της μεσογειακής φύσης.

Προωθώντας τη φυσική υγεία των μαλλιών χωρίς parabens, παραφινέλαιο ή σύνθετες χρωστικές ουσίες που βαραίνουν τα μαλλιά.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Μια ολιστική πρόταση ευζωίας.

Προσφέρουμε φυσικά προϊόντα περιποίησης και βιολογικά προϊόντα διατροφής με 100% βιολογική αλόη από το νησί του Ιπποκράτη. Για το σύγχρονο άνθρωπο, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινότητα και ταυτόχρονα αναζητά έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Για εσένα.

  • Χρησιμοποιούμε ως πρώτη ύλη την κορυφαίας ποιότητας βιολογική αλόη που καλλιεργούμε στα κτήματα μας στην Κω, δίχως το παραμικρό ίχνος προσμίξεων από εισαγόμενο συμπύκνωμα αλόης.
  • Από τον βιολογικό αυτό θησαυρό, αποσπούμε τη μέγιστη ποσότητα και τη βέλτιστη ποιότητα με τις πλέον καινοτόμες και ασφαλείς μεθόδους. Ως εκ τούτου, προσφέρουμε τα πλέον ποιοτικά εκχυλίσματα οργανικού τζελ αλόης από το θαυματουργό φυτό, το οποίο και χρησιμοποιούμε αυτούσιο σε όλα μας τα προϊόντα περιποίησης.
  • Η ποιότητα είναι για εμάς προτεραιότητα, τόσο στα προϊόντα περιποίησης όσο και διατροφής. Με τις πρώτες ύλες από το νησί του Ιπποκράτη δημιουργούμε θεραπευτικά προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ποιοι είμαστε

Καλλιεργούμε βιολογική αλόη βέρα στα κτήματα μας στην Κω, το νησί του Ιπποκράτη, και τη χρησιμοποιούμε για να δημιουργήσουμε μια σειρά φυσικών προϊόντων διατροφής και περιποίησης.

Copyright © 2018 Pandrosia