ΚΑΛΑΘΙ
€ 0,00

Διατροφή

Απολαυστικές συνταγές ευζωίας, δια χειρός οικογενείας Δρόσου.

Μέσα σε παραδοσιακές κατσαρόλες που σιγοβράζουν, ανακινώντας προσεχτικά με το χέρι, παράγουμε τις χειροποίητες μαρμελάδες και τη γλυκόξινη σάλτσα μας.

Εδώ, ο πολύτιμος χυμός της αλόης «δένει» απολαυστικά με ολόφρεσκα, ολόκληρα φρούτα και λαχανικά του νησιού μας. Οι περίφημες παραδοσιακές συνταγές, της ντόπιας κουζίνας της Κω, «παντρεύονται» αρμονικά με την πρωτοποριακή χρήση της αλόης . Και ο σύγχρονος, απαιτητικός καταναλωτής απολαμβάνει μια σειρά από κορυφαίες, γευστικές δημιουργίες, που κλείνουν μέσα τους τη μυστική συνταγή της ευζωίας.

Xειροποίητη μαρμελάδα σύκο με βιολογική αλόη. Με έμπνευση τους καρπούς & τις παλιές συνταγές της Κω και την ενίσχυση της διατροφικής μαγείας της βιολογικής μας αλόης.

από € 9.99

Xειροποίητη μαρμελάδα βερίκοκο με βιολογική αλόη. Με έμπνευση τους καρπούς & τις παλιές συνταγές της Κω και την ενίσχυση της διατροφικής μαγείας της βιολογικής μας αλόης.

από € 9.99

Xειροποίητη γλυκόξινη σάλτσα ντομάτας με βιολογική αλόη. Με έμπνευση τους καρπούς & τις παλιές συνταγές της Κω και την ενίσχυση της διατροφικής μαγείας της βιολογικής μας αλόης.

€ 9.99

Τα ζυμαρικά pandrosia είναι ολικής αλέσεως με βιολογική αλόη.

€ 5
Copyright © 2018 Pandrosia